AED groep de Broekstreek

Gepubliceerd: 2 weken geleden (2022-07-23)

Wij willen Bert bedanken voor de opzet, uitbouw en jarenlange inzet voor de AED-groep. Mede door hem en de vrijwilligers is de Broekstreek een veiliger en fijnere omgeving geworden waar men voor elkaar zorgt en naar elkaar omkijkt. Door de jaren heen zijn de 3 AED’s al verscheidende keren ingezet.

Omdat er altijd een behoefte is aan nieuwe vrijwilligers, verloop door verhuizing, leeftijd en persoonlijke omstandigheden, wil ik via deze weg ook een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers. U kunt zich aanmelden via onderstaande e-mailadres.

Tevens zijn er bij bestaande vrijwilligers door de invoering van glasvezel wijzigingen gekomen in de e-mailadressen. Deze wijzigingen kunt u ook op onderstaande adres doorgeven.

Mochten er mensen zijn die problemen hebben met de registratie op Hartslagnu.nl of de App ben ik u graag van dienst om deze problemen op te lossen.

Medio Oktober staat de eerstvolgende (herhalings)cursus gepland. Ik zal u daar via de mail en het mededelingenblad van op de hoogte houden.

Voor nu allen een prettige en veilige vakantieperiode toegewenst.


AED-GroepDeBroekstreek@outlook.com
Hans Franken

Copyright 2016 - 2022 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren