AED-groep De Broekstreek

Gepubliceerd: 2 weken geleden (2023-01-19)

Helaas is dit in de Broekstreek niet anders, misschien procentueel nog wel iets erger. Momenteel zijn er gemiddeld 19 personen geregistreerd en oproepbaar. Hiervan is 90% werkzaam en overdag dus niet direct beschikbaar voor een reanimatie. Dit is een zorgelijke situatie gedurende werkdagen.

Dit verloop van de afgelopen 2 jaar is grotendeels te wijten aan het niet volgen van de opfriscursus gedurende de corona periode en het niet juist registreren in de HartslagNu app. Tevens heb ik ondanks meerdere oproepen niet van iedereen de juiste contact / mail gegevens sinds de overgang naar glasvezel in de broekstreek en heeft er een groot verloop plaatsgevonden door verhuizing, leeftijd en mogelijkheid.
Om het bestand te vergroten roepen wij mensen die in het bezit zijn van een geldig reanimatiebrevet zich te registreren op HartslagNU en hebben wij 2 opfriscursusdata gepland. Te weten:  
08 maart 2023  20.00 uur
22 maart 2023  20.00 uur
Beide avonden zullen plaatsvinden in het Dorpshuis de Eekhof en verzorgd worden door Martijn Rozeboom. Als er mensen nog volledig (ook dit is maar 1 avond) opgeleid moeten worden zullen wij daar een extra avond voor organiseren.Opgave via onderstaand mailadres en 06 nummer. Hopend op vele aanmelding,

Hans Franken & Martijn Rozeboom

AED-GroepDeBroekstreek@outlook.com. Tel.:06-11396069

Copyright 2016 - 2023 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren