Agenda

OUD PAPIER:

OUD PAPIER:

Klaverjassen Café De Amer

Tienerclub - Speurtocht door Ekehaar

Nieuws Dorpsbelangen – verlichting fietspad

Naar aanleiding van een vraag van verschillende Broekstrekers over verlichting van het fietspad van Ekehaar naar Assen hebben wij de gemeente gevraagd naar de mogelijkheden. Hierop is door de gemeente aangegeven dat de Gemeenteraad in het beleidsplan Openbare Verlichting heeft vastgesteld dat hoofdfietsroutes binnen de kom worden verlicht, andere niet.

Lees verder

Workshop bloemschikken Kerst

Op donderdag 15 december is er weer de mogelijkheid om een mooi bloemstuk voor Kerst te maken in het dorpshuis onder leiding van Janny van der Veen. Aanvang 19.30 uur. Je kunt je hier voor opgeven bij Gonny Bergsma Tel 389228 of 06-57542722.

Lees verder

Uitnodiging voor de bewoners van de Broekstreek, alle papa's en mama's, opa's en oma's en kinderen.

Over een paar nachtjes slapen is het weer 5 december. Ook dit jaar komt Sinterklaas met de pieten weer naar Ekehaar. We ontvangen hem op 5 december om ongeveer 8.30 uur bij school.

Lees verder

Kaarten in de Amer

Van september t/m april wordt elke laatste vrijdag van de maand gekaart in de Amer. Je hoeft je van te voren niet op te geven. Afgelopen vrijdag was het weer zover. Met een opkomst van 10 kaarters is onder het genot van een hapje en een drankje gezellig gekaart. Henk Loman had de meeste punten behaald en mocht de felbegeerde Drentse bol mee naar huis nemen. De poedelprijs was voor Chris.

Lees verder

Fantastisch 80/90 feest in ons dorpshuis

Zaterdag 19 november jl. was het eindelijk zover. Via het mededelingenblad en onze groepsapp Sociaal Broekstreek werden we al weken lang verleid om te komen naar het 80/90 feest. En dat had resultaat – bijna 140 inwoners met aanhang vulden zaterdagavond de zaal.

Lees verder

Zondag 15 januari 2023: de 18e BROEKSTREKER VELDLOOP de “’Hel van Ekehaar “’

Op zondag 15 januari 2023 organiseert SVDB de 18e editie van de mooie en beruchte Broekstreker Veldloop rond Ekehaar met diverse afstanden waaronder de 4 en 6 mijl. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang.

Lees verder

Vrijdag 16 december - Golden Men en Christy Boer in Dorpshuis De Eekhof

De Golden Men is een aantal mannen van het Asser Mannenkoor, dat het repertoire zowel a capella als met pianobegeleiding zingt. Het repertoire is veelzijdig; van ingetogen tot sprankelend en van byzantijns tot musical. Ook gaan de mannen eigentijdse nummers als die van John Denver, Simon and Garfunkel en Elvis Presley niet uit de weg.

Lees verder

Beste sportliefhebbers

Graag nodigen we jullie uit voor de jubileum pubquiz op 26 november aanstaande om 20.00 uur bij Café Popken. Het belooft een leuke avond te worden waarbij we de geschiedenis van de vereniging zijn ingedoken en hebben in diverse gesprekken de nodige anekdotes opgehaald

Lees verder

SCHOONMA(A)K(ST)ER(S) DORPSHUIS DE EEKHOF GEZOCHT

Hierbij nogmaals de oproep! Momenteel zitten we als Dorpshuis in de transitie om van een ‘beheerderssysteem’ naar een ‘vrijwilligerssysteem’ te gaan. Hierbij worden taken verdeeld over verschillende vrijwilligers uit de Broekstreek. Het doel is om écht samen het Dorpshuis te runnen.

Lees verder

Broekstreker Dorpsvarkens

Voor de mensen die vlees van de dorpsvarkens hebben besteld, dit is af te halen op dinsdag 22 november tussen 16.00 uur en 17.30 uur in het Dorpshuis, lukt dit niet, dan graag even bericht (06-53925203 Gerdienke). • 22/11 verkoop van het vlees • 25/11 maaltijd in het dorpshuis

Lees verder

Colofon

Verantwoordelijke redactie voor de informatie op deze site:
Secretariaat Stichting Dorpsbelangen de Broekstreek
Stuur een e-mail

Copyright 2016 - 2022 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren