Agenda

VvV - Lasergame

Oud papier

Oud papier:

Komende zaterdag 18 mei wordt het oud papier weer opgehaald. Wilt u het oud papier voor 9.00 uur stevig verpakt aan de straat zetten? Aan de beurt om te rijden zijn Fam. Anton Brinkman en Fam. Suichies. Voor de Rijders: De route start om 9.00 uur bij de Fam. Wagter Eldersloo 2 in Eldersloo.

Lees verder

WORKSHOP SIERADEN MAKEN DORPSHUIS DE EEKHOF

We zijn blij dat we een nieuwe creatieve workshop mogen aankondigen! Namelijk sieraden maken. Op donderdag 23 mei verzorgt Marta Berends een professionele workshop op het gebied van sieraden. Marta is gespecialiseerd in sieraden gemaakt van edelstenen en maakt hier prachtige ensembles van. Neem een kijkje op onze facebook pagina voor voorbeelden, of kijk op de Instagram van Marta (@sieraden_bij_marta).

Lees verder

SVDB nieuws - PVT en lidmaatschap

Beste Broekstrekers, Het is bijna zover! Het J.S. Pinkstervolleybaltoernooi op maandag 20 mei 2024. Dit mooie evenement vindt elk jaar plaats op de velden achter café Popken. We hebben veel opgaves gekregen en de laatste voorbereidingen zijn in volle gang. Het beloofd weer een gezellige en sportieve dag te worden. Graag tot dan.

Lees verder

Nieuws van Dorpsbelangen

Donderdag 18 april jl. is de jaarvergadering van Stichting Dorpsbelangen De Broekstreek gehouden. Besproken is met welke projecten de bestuursleden zich bezig hebben gehouden in 2023 en zich mee gaan bezig houden in 2024. Ook zijn het financiële verslag 2023 en de begroting 2024 doorgenomen. Het totaalbedrag van de contributie is niet gewijzigd, wel heeft de vergadering ingestemd met het voorstel om de tarieven om te wisselen. In 2024 blijft het totaalbedrag dus € 15,00 waarvan € 9,00 het algemene deel betreft en € 6,00 voor het mededelingenblad.

Lees verder

Kaartclub Dorpshuis De Eekhof

Afgelopen donderdagmiddag hebben we het kaartseizoen september 2023 – april 2024 afgesloten. Het is mooi om in een gemoedelijke sfeer te kunnen klaverjassen. De kaartclub had 24 vaste bezoekers. Daarnaast is er een reservelijst met oproepkrachten. Bij afwezigheid van vaste leden worden door onze coördinator Jan Bergsma deze personen benaderd om de tafels bezet te krijgen zodat er geen “staande nummers” zijn. Dit is steeds gelukt. Zij het soms met heel veel moeite.

Lees verder

Kaarten in De Amer

Kaarten in de Amer Vrijdag 26 april hebben we met een grote opkomst van 20 kaarters het kaartseizoen 23-24 afgesloten. Rolf had deze avond het minste aantal punten behaald en kreeg de poedelprijs. Geesje ging met de eerste prijs naar huis.

Lees verder

Beachvolleybaltoernooi 2024

Zoals jullie weten organiseren we als mannen van nu al een aantal jaren het beachvolleybaltoernooi bij het dorpshuis. Ook dit jaar gaan we weer een mooi toernooi en feestje bouwen. Het toernooi is dit jaar op zaterdag 8 juni.

Lees verder

Redactienieuws

De komende twee weken verschijnt er in verband met de meivakantie geen mededelingenblad. Het eerstvolgend blad verschijnt weer op woensdag 15 mei 2024.

Lees verder

Wandelgroep de Eekhof

Afgelopen zondag 21 april is de 17e Sterwandeltocht georganiseerd, wellicht de meest modderige tocht ooit. Ondanks dat mochten we toch 403 deelnemers inschrijven voor de verschillende routes. Een geweldige opkomst!

Lees verder

Naaste buren van De Amer en bewoners van De Broekstreek,

Als bestuur en vrijwilligers van De Amer zijn we druk met de voorbereidingen voor de tuinconcerten van de aankomende zomer in De Amer. Met dit bericht willen we jullie informeren over de programmering zoals die er ligt.

Lees verder

Colofon

Verantwoordelijke redactie voor de informatie op deze site:
Secretariaat Stichting Dorpsbelangen de Broekstreek
Stuur een e-mail

Waterberging en beekherstel Amerdiep 2023

Beekherstel Amerdiep 2023

Lees verder

Waterberging en beekherstel Amerdiep 2023

Beekherstel Amerdiep 2023

Lees verder

Copyright 2016 - 2024 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren