Agenda

Nog geen agenda punten...

Binnenkort beschikbaar
Kroniek van de Boekstreek

Nieuws van De Ecomarke

We zijn de laatste maanden druk bezig geweest om ons eerste zon-op-dak project - Eleveld 5 - op de rails te krijgen. Van zowel de gemeente als de provincie hebben we wat financiële steun gekregen. Maar belangrijker, afgelopen week is onze aanvraag voor de SCE subsidie goedgekeurd (Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking).

Lees verder

AED groep de Broekstreek

In verband met de aanstaande verhuizing van Bert en Jannie Lammers is het coördinatorschap van de AED in de broekstreek over genomen door Martijn Rozeboom en Hans Franken. Martijn Rozeboom zal de trainingen en de verzorging van het technische deel van de AED’s op zich nemen en Hans Franken zal de planning, registratie, administratie en currency van de vrijwilligers op zich nemen.

Lees verder

Dorpsbelangen - uitslag enquête mobiele bereikbaarheid + info pilot groenafval

Uitslag enquête mobiele bereikbaarheid: Enige tijd geleden is de enquête over mobiele bereikbaarheid uitgevoerd. Deze is door 84 personen ingevuld. Onderstaand vindt u de belangrijkste resultaten en een aantal antwoorden op veelgestelde vragen in de enquête.

Lees verder

Beste buurtgenoten

Volgende week breekt de laatste schoolweek alweer aan en de voorbereidingen voor onze jaarafsluiting zijn in volle gang. Dit schooljaar voeren onze kanjers van de bovenbouw de Eindmusical op. Graag uw aandacht voor onderstaande data:

Lees verder

OUDPAPIER:

Komende zaterdag 9 juli wordt het oud papier weer opgehaald. Wilt u het oud papier voor 9.00 uur stevig verpakt aan de straat zetten? Aan de beurt om te rijden zijn Fam Boer en Fam Schutrups. Voor de Rijders: De route start om 9.00 uur bij de Fam. Wagter Eldersloo 2 in Eldersloo.

Lees verder

Tienerclub:

Hallo tieners, Vrijdagavond 8 juli hebben we ons seizoenafsluiting. We gaan naar 25 graden Noord (Zuideind 25 Drouwenerveen) om te survivallen. We vertrekken om 18.15 uur vanaf de tienerclub. Om 18.45 uur worden we op de locatie verwacht, waar we dan eerst gaan patat eten met een snack. Daarna begint de survival.

Lees verder

Het is weer voorbij Beachvolleybal 2022

Om te beginnen willen we als Mannen van Nu alle vrijwilligers bedanken. Wat hebben we veel hulp gehad echt super. Elk moment stonden er weer vrijwilligers klaar om ons te helpen. En wat hadden we er mooi weer bij en veeldeelnemers en publiek. Voor alle vrijwilligers is het dan natuurlijk ook heerlijk om het voor zoveel mensen te regelen

Lees verder

"Spelregels" Whatsapp-groepen Dorpsbelangen

In onze Broekstreek hebben we twee groepsapps voor alle inwoners van De Broekstreek. De groepen zijn al vele malen succesvol gebruikt voor het signaleren van verdachte situaties, herenigen van huisdieren met baasjes, aankondigingen van evenementen etc. Beide groepen hebben inmiddels meer dan 150 leden. Graag willen we via dit bericht de ‘spelregels’ voor het gebruik van de groepsapps aan iedereen voorleggen.

Lees verder

Het is zover het Beach toernooi van 2022 is zaterdag!!

Op 18 juni vanaf 16.00 uur start het toernooi. Er is naast de velden natuurlijk ook een waterbaan en eten en drinken. En natuurlijk zorgen we ook voor een mooi stukje muziek en gezelligheid.

Lees verder

Het is bijna zover : Het Beach volleybaltoernooi 2022 komt eraan

Op 18 juni vanaf 16 uur start het toernooi. Er is naast de velden natuurlijk ook een waterbaan en eten en drinken. En natuurlijk zorgen we ook voor een mooi stukje muziek en gezelligheid. Je kunt je nog opgeven bij Geert Gils of Sanne Smeenge middels mail: geertgils@hotmail.com maar je mag ze ook appen. Er moet minimaal 1 vrouw per team en de minimum leeftijd is 14 jaar. Geef je snel op want vol is vol

Lees verder

Colofon

Verantwoordelijke redactie voor de informatie op deze site:
Secretariaat Stichting Dorpsbelangen de Broekstreek
Stuur een e-mail

Copyright 2016 - 2022 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren