Dorpshuisnieuws

Gepubliceerd: 4 weken geleden (2024-04-24)

VOORJAARSVERGADERING 

Op woensdag 22 mei vindt de voorjaarsvergadering plaats van het Dorpshuis. Voor deze vergadering nodigen wij ook graag onze donateurs uit. Punten die onder andere besproken zullen worden zijn; het jaarverslag, jaarrekening 2023, onderhoud en beheer en de leden van het AB komen aan het woord. Daarnaast is er apart punt voor de donateurs. U bent dus van harte uitgenodigd op woensdag 22 mei om 20:00 in het Dorpshuis. Graag zien we u dan.

VOORJAARSMARKT / BLOEMENMARKT 2024 

Dit jaar wordt er weer een Bloemenmarkt georganiseerd in het Dorpshuis. Dit vindt plaats op de zaterdag voor Moederdag (11 mei). Het perfecte moment om dus wat moois uit te zoeken! Het aanbod zal divers zijn, van perkgoed tot mooie hangers en potten. Daarnaast hebben we dit jaar geprobeerd om het aanbod breder te maken door lokale ondernemers uit te nodigen om hun waar aan te bieden. Een leuk moment om kennis te maken met deze kleine ondernemers en hun producten! Er zijn dus niet alleen plantjes te koop, maar ook sieraden, decoratieve spullen, kunst en lekkernijen. Blijf lekker even hangen voor een kopje koffie of thee en wat gezelligheid. Bij mooi weer zal de markt op het parkeerterrein plaatsvinden, bij slecht weer verhuizen we naar de gymzaal.

Als het goed is wordt er bij deze uitgave van het mededelingenblad ook een flyer bezorgd met meer informatie. Mocht u 11 mei niet in de gelegenheid zijn om naar onze Bloemenmarkt te komen, dan kunt u de flyer van 12 t/m 19 mei inleveren bij Vreugdenhil Mooimakers. Deze opbrengst komt dan ook ten goede aan het Dorpshuis. Tot dan!

WORKSHOP SIERADEN MAKEN

We zijn blij dat we een nieuwe creatieve workshop mogen aankondigen! Namelijk sieraden maken. Op donderdag 23 mei verzorgt Marta Berends een professionele workshop op het gebied van sieraden. Marta is gespecialiseerd in sieraden gemaakt van edelstenen en maakt hier prachtige ensembles van. 

Tijdens de workshop zijn er verschillende mogelijkheden voor de cursist om mee aan de gang te gaan: 

• Lange ketting 

• Ketting + oorbellen 

• Armband + oorbellen 

Daarnaast is er de mogelijkheid om speciale items voor je sieraad aan te schaffen tijdens de workshop. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een prachtig en zelfgemaakte sieraad of set in een mooie cadeauverpakking.

Lijkt het je wat om mee te doen? Wacht dan niet te lang met opgeven, want door het individuele karakter zijn er maar beperkte plekken. 

Details: 

Prijs: €32,50 inclusief koffie/thee en wat lekkers 

Datum & Tijd: 23 mei 2024 om 19:00 Minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers. 

Opgave via het dorpshuis: secretaris@eekhofekehaar.nl of 06-38299666

Hartelijke groeten, Annemieke Smit (Voorzitter), Rieks Verheijen (Penningmeester) Marleen Eerland (Secretaris), Inge Wiering (Aspirant Algemeen Bestuurslid)

Copyright 2016 - 2024 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren