Fantastisch 80/90 feest in ons dorpshuis

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2022-12-01)

Het dorpshuis was onherkenbaar ingericht naar de jaren 80/90 – de bar was van zolder gehaald, een dansvloer, een podium voor onze geweldige DJ die non-stop draaide en startte met een compilatie van nieuws en muziek van de jaren 80/90, knusse hoekjes om te zitten of te staan. Zelfs de garderobe en de gang waren in stijl. Tot in de kleine uurtjes hebben we genoten van de muziek van de jaren 80/90. Geweldig hoe iedereen zijn best had gedaan om zijn kleding/haardracht in de stijl van die jaren te brengen. De een nog mooier dan de ander. Het was meer dan fantastisch – mooie en gezellige ontmoetingen met jong en oud.

Aan het einde van feest hebben we met de toen nog aanwezige gasten besloten dat we volgend jaar weer zo iets leuks gaan doen. We laten ons verrassen door het nieuwe thema.

Op deze plaats natuurlijk ook een woord van dank. Dank aan de initiatiefnemers Martijn Marree en Marcel Temmink, die samen met Jacqueline Duijvestein, Christy Boer en Amber Marree de organisatie op zich hebben genomen. Dank voor de inrichters en sfeermakers Cipke Uri en Jan Vrijs. En dank voor de handjes voor het klaar zetten, het opruimen en het draaien van de bardiensten: Bert en Janny Jagt, Bert Boer, Hans Franken, Stefanie Fokkema, Peter Smit, Martijn Rozeboom. 
En iedereen dank voor dat je er was en het samen met elkaar maken van een fantastisch feest!

Bestuur Dorpshuis De Eekhof

Copyright 2016 - 2024 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren