Natuurlijke speeltuin De Hoven

Gepubliceerd: 7 maanden geleden (2023-11-09)

De werkgroep is het afgelopen jaar druk bezig geweest geld bij elkaar te krijgen voor de vervanging van de speeltoestellen voor het grasveldje aan de Hoven. Dat is goed gelukt: we hebben donaties gekregen van het Buurtfonds Postcodeloterij, De Rabobank, De VSB bank en De Provincie Drenthe. De gemeente zorgt ook voor een vervangingsbijdrage. 

Al met al was het genoeg om de speeltoestellen aan te schaffen en we hadden ook de plaatsingsdatum al vastgesteld. Dat zou gebeuren op 23 september j.l. Helaas waren toen niet alle toestellen binnen en hebben we besloten toch maar te wachten tot alles compleet was. 

Dat is nu het geval en hebben we een nieuwe plaatsingsdatum en dat is 18 november. Vrijdagmiddag beginnen we met voorbereiden (oude struiken eruit en uitzetten) van het veld en zaterdag is het de bedoeling dat alles staat. Dat hopen we in ieder geval. Het weer moet ook nog een beetje meewerken. 

Heb je zaterdag, de 18e nog tijd over en heb je zin om mee te helpen. Graag. Laat het in dat geval even weten aan Nynke Faber. Tel. 06-27349794

Namens de werkgroep Natuurlijke Speeltuin De Hoven, Tineke Berger

Copyright 2016 - 2024 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren