Oud IJzer zaterdag 1 april

Gepubliceerd: 3 dagen geleden (2023-03-16)

Twee keer in het jaar komen we in de Broekstreek oud ijzer ophalen. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan onze eigen Broekstreker-school OBS De Flint. Zaterdag 1 april staat er weer een ronde door de Broekstreek gepland. Wij vragen u het materiaal voor 9 uur klaar te zetten.

Mocht iets te zwaar zijn om zelf bij de weg te leggen dan helpen we daar graag bij, maar dan wel graag even een belletje van tevoren naar Anton Brinkman, tel. 0592-860130 of 06-235 74 008 

Wat wordt er verzameld?? Er worden oud ijzer en andere non-ferro metalen ingezameld. Ook oude accu's, oude (elektriciteit-) kabel en oude huishoudelijke apparaten (incl. wasmachines) zijn welkom. Niet afgenomen worden koelkasten, diepvrieskisten, beeldschermen en velgen met banden. Het oud ijzer moet zo veel mogelijk vrij zijn van andere materialen als hout en steen, lichte vervuiling is echter geen probleem. 

Namens de oud-ijzer-inzamelaars van OBS De Flint (Aart, Anton, Harold, Geert, Henk W en Evert) alvast vriendelijk bedankt voor jullie materiaal!

Copyright 2016 - 2023 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren