SVDB Nieuws

Gepubliceerd: 1 dag geleden (2023-09-21)

Bedankje! 

Namens het bestuur willen we Bert Boer heel erg bedanken voor de geleverde inzet van de kleedkamers van SVDB. Deze liggen er weer netjes bij, dus ook langs deze weg nogmaals onze dank voor de inzet! Een kleine attentie is inmiddels overhandigd. 

Verschuiving loopgroep

De loopgroep is per september gaan trainen op de woensdagavond, op dezelfde tijd van 19.30. Voor diegene in wiens agenda het nu past: sluit gerust eens aan voor een proeftraining. De loopgroep start vanaf de parkeerplaats bij Café Popken. 

Gym 

Na de diplomering van onze gymjuf Emma, heeft ze bij haar vervolgopleiding een lesrooster ontvangen met grote onregelmatigheden, waardoor ze vrijwel al haar doordeweekse gym activiteiten moet staken. Vervelend voor ons, en vervelend voor haar. We zijn inmiddels vergevorderd met het vinden en organiseren van een vervanger. Via de gymapp-groep worden de direct betrokken ouders op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De kans is groot dat we gymdag moeten verschuiven van de dinsdag naar; of de maandag of de woensdag. Hierover hopen we u binnenkort meer uitsluitsel te kunnen geven, en kunnen we weer ‘gewoon’ gymlessen aanbieden.

Copyright 2016 - 2023 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren