VvV de Broekstreek

Gepubliceerd: 1 week geleden (2024-04-04)

Helaas hebben we de Pubquiz moeten annuleren wegens te weinig deelname. We verplaatsen hem naar zaterdag 28 september 20.30 uur. Noteer deze nieuwe datum gelijk in je agenda, we hopen dat deze datum iedereen beter past. 

Vaststaande activiteiten voor seizoen 2024 

Zondag 2 juni - Lasergame 

Vrijdag 6 september - Meerkamp 

Zondag 8 september - Playbackshow 

Zaterdag 28 september - Pubquiz 

Zaterdag 23 november - Koppelkaarten 

Er komen nog meer leuke activiteiten bij, deze worden op een later tijdstip doorgegeven. Hou ook onze social media in de gaten voor updates. 

Middag klaverjas clinic - INVENTARISATIE 

Verder zijn we voornemend om voorafgaand aan het koppelkaarten een klaverjas middag te organiseren voor iedereen (jong en oud) die beter wil leren klaverjassen. We willen hiervoor graag weten wie hier interesse in zouden hebben voordat we het definitief plannen. Hier zijn we natuurlijk ook goede klaverjassers bij nodig om aan een tafel te helpen. Lijkt jou dit leuk om te doen geef dit dan ook even door. Wie lijkt één van beide leuk, geef dit door via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Alvast bedankt we horen het graag. 

Nieuwe bestuursleden - Seizoen 2025 

Verder zijn voor 2025 op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden: een algemeen lid en een penningmeester. Lijkt het je leuk om in het bestuur van de VvV te zitten neem dan gerust contact op. Eerst eens kijken? Help gerust eens met een van de activiteiten om te kijken of het je wat lijkt. 

Contributie seizoen 2024 

Eind april zal de contributie worden afgeschreven. Is er iets veranderd in je situatie of wil je je aan en/of afmelden neem dan contact op met Corina via 06-25577584 of volksvermaakdebroekstreek@hotmail.com 

Nieuwe contributie per jaar

Gezin van 2 of meer personen: € 14,50 

Gezin met één of meer personen 65+: € 11,50 

Alleenstaande: € 8,50 

We zien jullie graag bij één of meer van onze activiteiten. We maken er samen weer een leuk seizoen van! 

Groeten het bestuur, 

Anita, Dadette, Gera, Rob en Corina

Copyright 2016 - 2024 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren