Zwerfvuilactie

Gepubliceerd: 8 maanden geleden (2023-03-16)

Aanstaande zaterdag, 18 maart, gaan we samen aan de slag voor een schone Broekstreek! Voor de dieren, het milieu, maar óók voor onszelf! Wist je dat een bananenschil een jaar op straat blijft liggen? Een uitgespuugd kauwgompje wordt pas na twintig jaar afgebroken. En een plastic flesje nooit. Het zwerfafvalprobleem is een probleem. 

Met de jaarlijkse zwerfvuilactie dragen we in de Broekstreek bij aan een stukje van de oplossing. Help jij dit jaar ook mee om onze mooie woonomgeving te ontdoen van al het zwerfvuil? 

Rond 08.30 uur verzamelen we in Café Popken en starten we de actie met een kopje koffie of thee. Voor al het benodigde materiaal wordt gezorgd.                           Inwoners van Amen verzamelen bij de Amer.                                                                De mensen uit Eleveld verzamelen in Eleveld op het ‘brinkje’. 

Na afloop worden vrijwilligers getrakteerd op een drankje en hapje bij café Popken. We hopen op goed weer en een flinke groep vrijwilligers. Info: 06-31753753

Copyright 2016 - 2023 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren